Dildoparty- Jeg har lige holdt den fedeste dildo party til min fødselsdag

Jeg er en kvinde på 30 år, og skriver her fordi jeg vil fortælle om min fødselsdag, som var noget helt specielt og anderledes i år, hvor der blev arrangeret dildoparty.

Jeg har i mange år holdt fødselsdag, hvor jeg har inviteret mine tætteste veninder til spisning og fest bagefter. Vi har altid lavet de samme ting, hvor vi har festet en del og drukket en del, hvilket også skal gøres. Men i år har jeg gjort det lidt anderledes for både mig selv og mine veninder. Jeg har i år valgt, at holde dildo party lige efter vi har spist og derefter har vi festet.

Jeg havde i år den fedeste fødselsdag med dildoparty, det var sjovt og der opstod en hel anden stemning, som jeg ikke troede. Vi fik en sælger ud til os, som jeg havde været inde og booke gennem internettet, som havde en masse forskellige dildoer, sexlegetøj og frækt lingeri med. Tøserne var helt vilde med det.

Det har virkelig været den bedste fødselsdag, og veninderne har allerede spredt rygtet omkring min fødselsdag og dildo party. Jeg synes selv, at det var fedt, at jeg holdte dildoparty, og overvejer at gøre det samme igen.