Da jeg åbnede min tandklinik i Hellerup

Tandklinik HellerupDa jeg åbnede min tandklinik i Hellerup tilbage i 1990, var det ikke et tilfælde, at den kom til at ligge hvor den ligger. Jeg havde lige siden jeg blev færdig på tandlægeskolen drømt om, at åbne en tandklinik i Hellerup, da jeg selv var fra området, og ikke syntes, at der var noget særlig godt udvalg. Sådan gik det altså til, at jeg åbnede, nu den mest populære, tandklinik i Hellerup.

Jeg havde selv været tilknyttet tandklinikker i Hellerup, hvor der ikke blev gjort særlig meget ud af hverken at skabe en god oplevelse for patienterne, eller for den sags skyld at gøre tandbehandlingen gene- og smertefri. Jeg led, i naturens sag, ikke selv af tanslægeskræk, men flere af mine bekendte havde udviklet tandlægeskræk på grund af traumatiske oplevelser hos tandklinikker i både Hellerup og København.

Målet med min tandklinik i Hellerup

Målet med at åbne min tandklinik i Hellerup var altså ikke blot at åbne en i lige netop hellerup, men også at åbne en tandklinik, der gjorde oplevelsen både behagelig og så atraumatisk som muligt. På grund af kendskabet til så mange, der led af tandlægeskræk, valgte jeg desuden af sørge for at udbyde tandlægebehandlinger for folk, der netop led af tandlægeskræk. Min tandklinik i Hellerup var muligvis en af de første i Danmark, der havde dette fokus, hvilket nok også har været med til at gøre den så populær, som den er i dag.

Siden jeg åbnede min tandklinik i Hellerup tilbage i 1990 har det været vigtigt for mug, at både jeg og mine ansatte konstant var opdaterede på de nyeste behandlingsmetoder, hvilket betød at vi ofte tog på kurser i både ind- og udland for at holde os opdaterede. Og selvom vi nu, med over 24 år på bagen, er en af Danmarks mest professionelle tandklinikker i ikke blot Hellerup, men hele Danmark, så holder vi stadig skarpt øje med samtlige nye behandlingsmetoder og rejser stadig rundt for at følge med.

Udover at holde mig og personalet opdateret inden for tandlæge faget, så har jeg også frem til 1997 undervist på Tandlægeskolen. Som ejer af en tandklinik i Hellerup er det gavnligt for kommende tandlæger, også at blive undervist af private tandlæger, der praktiserer faget til daglig, og ikke kun forsker inden for faget.

Tandklinikken i Hellerup og specialområderne

Som årene er gået, har jeg og mine ansatte på min tandklinik i Hellerup tilegnet os mange specialer inden for tandlæge faget. Samlet set har vi specialer inden for følgende områder:

  • Forebyggelse i samarbejde med tandplejer
  • Laserbehandling
  • Implantatbehandling
  • Keramiske kroner og broer
  • Paradentosebehandling også med laser
  • Kirurgi
  • Æstetiske og kosmetiske behandlinger
  • Blegning
  • Tandregulering
  • Computerstyret bedøvelsesmetode

Det er derudover vigtigt for mig, at min tandklinik i Hellerup er en af de bedst udstyrede klinikker i Danmark. Netop derfor er vi også indehavere af noget af det bedste og mest teknologiske udstyr, der findes på markedet. Måske netop derfor, er min tandklinik i Hellerup også blandt de mest anerkendte inden for faget, da man ikke er i tvivl om niveauet.

Patienterne i første række

På min tandklinik i Hellerup$ lægger vi stor vægt på, at være opdateret på at have den nyeste faglige viden hos personalet samt at være åbne over for nye behandlingsmuligheder inden for de odontologiske discipliner.

Det overordnede mål for min tandklinik i Hellerup er, at vores patienter gerne skulle kunne beholde deres tænder hele livet – og det er dét vi arbejder for.