Brug for erhvervsrengøring i Nykøbing Falster

Jeg har en lille virksomhed i Nykøbing Falster, og vi er så heldige, at vi vækster fornuftigt. Vi er efterhånden mange på vores lille kontor – Mange ansatte for mig er fem – og nu leder jeg efter et tip om god erhvervsrengøring i Nykøbing Falster. Jeg plejede faktisk selv at stå for rengøringen, da vi kun var to, men det er efterhånden ikke til at overskue længere, selvom mine kollegaer er gode til at hjælpe mig.

Det er vigtigt for mig, at min leverandør af erhvervsrengøring er fleksibel, da vi i mit lille firma ofte arbejde på skæve tidspunkter. Fra uge til uge vil det kunne ændre sig, hvornår vi har brug for rengøring. Derfor må erhvervsrengøringen også gerne ligge tæt på vores kontor i Nykøbing Falster, hvis vi en dag må udsætte rengøringen pludseligt. Det kan nemlig sagtens ske.

Så hvis der er nogen der kender nogen – Så hører jeg meget gerne om det.

erhvervsrengøring nykøbing falster