Jeg skal have fundet billig webhosting til en hjemmeside

Min søns er desværre for længst blevet for gammel til at ønske sig nemme gaver så som legetøj fra de store legekæder, så man bare kan gå ind og købe det, man nu synes, han har fortjent. Sidste år ønskede han sig bare penge, hvilket jeg synes var ret kedeligt, selv om det selvfølgelig var meget nemmere for mig. I år ønsker han sig sit eget domæne, så jeg skal have fundet billig webhosting til hans hjemmeside.

Det synes jeg egentlig også er et lidt sjovt ønske, men jeg er glad for, at ønsker sig noget andet end penge, og håber jeg kan finde billig webhosting. Han begyndte nemlig at interessere sig for at lave hjemmesider for et lille halvt års tid siden, hvor han også gik på et lille kursus og lærte en masse med hensyn til hjemmesider 

Nu er han ved at være rimelig dygtig til alt det med at designe og sætte alle siderne op nu. Og jeg synes derfor, det er en rigtig god idé til fødselsdagsgave, så jeg skal bare have fundet billig webhosting, så han kan få sit eget domæne.