Unikke og håndlavede smykker, hvis du leder efter æstetisk kvalitet

Guldsmed Dirks, der både har fysisk butik i Rødovre og på Frederiksberg, har specialiseret sig i at støbe smukke, håndlavede smykker. Smykkerne er støbt af egne guldsmede, og den høje kvalitet og gode håndværk vægtes højt i hele processen.

I smykkeforretningen vil du opleve et bredt udvalg af både egne producerede smykker, og smykker af andre brands. Kvalitet gennemsyrer hele konceptet, hvilket også kommer til udtryk i valget af brands. George Jensen, Maanesten, Dulong og Ole Lynggard Copenhagen er blandt disse.

Vielses- og forlovelsesringe i stilsikkert og elegant design

Særligt vielsesringe og forlovelsesringe har Guldsmed Dirks stor erfaring med at støbe. Det kommer ikke bare til udtryk i det gedigne håndværk, men også i selve designet, som indfanger noget moderne, anderledes og tidløst på samme tid. Hvis du tager et kig på Guldsmeds Dirks hjemmeside, kan du med fordel tage en rundtur og se udvalget. De forskellige designs dækker både over det helt simple og stilrene til det ekstravagante og diamantbesatte. Der er derfor rig mulighed for, at du og din partner vil finde noget, som matcher jeres ønsker og jeres budget.

Har I allerede en drømmering i tankerne? Design jeres egen

Det kan være svært at gå ind i en butik og finde den helt perfekte ring, hvis du allerede har skabt et billede i hovedet af, hvordan den skal se ud. Og med mindre du er i stand til at finde lige præcis den, du har haft i tankerne, så føles det ofte som om, at man er nødsaget til at gå på kompromis. Det behøver du ikke. Hos Guldsmed Dirks kan dig og din partner booke en uforpligtende tid, hvor I har en hel time sammen med en ekspert. I kan således snakke om, hvilke ønsker og krav I har til jeres drømmering, og hvordan Guldsmed Dirks kan være med til at skabe den. I får altså en unik mulighed for at designe den helt perfekte ring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *