Blognet.dk http://www.blognet.dk Blandede artikler omhandlende livet i Danmark Tue, 18 Sep 2018 08:47:28 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Forsikringens historiske ophav land til land http://www.blognet.dk/forsikringens-historiske-ophav-land-til-land/ http://www.blognet.dk/forsikringens-historiske-ophav-land-til-land/#respond Tue, 18 Sep 2018 08:47:28 +0000 http://www.blognet.dk/?p=867 Forsikring er på sin vis en gammel disciplin. Den har eksisteret helt tilbage til de første menneskelige samfund, hvor praksissen blev benyttet på samme måde som i dag. Helt tilbage til det Babylonske rige 4000 f.v.t. kan skibsforsikringer spores. Derudover var det en del af romersk og græsk lovgivning. Ofte omhandlede det maritime fartøjer, da disse var ekstrem værdifulde. Men forsikringsvidenskaben udviklede sig til at omhandle stort set alle værdigenstande.

Forsikring i England startede med et brag

I England var der også maritime forsikringer, men det var især brandforsikringerne, der satte gang i forsikringens udvikling og udbredelse. Den store brand i London i 1666 gødede jorden for en række forsikringsselskaber, og i 1711 blev flere af dem oprettet. Mange af dem var snydefirmaer i starten, der udnyttede folks usikkerhed. Det handlede i bund og grund om at blive rig i en fart. Ikke desto mindre blev to succesfulde engelske firmaer oprettet i den periode: The London Assurance Corporation og The Royal Exchange Assurance Corporation. Grundlæggelsen af disse to forsikringsselskaber blev begyndelsen på moderne ejendomsforsikring.

Edward Lloyd spillede en stor rolle i etableringen af alle slags forsikringer i England. Han oprettede Lloyd’s of London, der for en tid blev det internationale forsikringsmarked på egen hånd. Alle former for forsikringer gik igennem virksomheden, der etablerede et link mellem forsikringstagere og forsikringsgivere. Og med England store marine aktiviteter, blev han en del af den maritime forsikringsstyrke, der sikrede havfartøjer.

Dansk forsikring til danske husstande

Den danske forsikringshistorie minder på sin vis om den engelske. Her var det også store ildebrænde i inde København, der bidrog til forsikringsselskabernes vækst. Men i Danmark emergerede der også en anden form for forsikring, nemlig ejerskifteforsikringen. Ejerskifteforsikringen er en meget special forsikring, man sjældent ser andre steder i verden. Det er en forsikringspolice, hvor køber og sælger af bolig deler forsikringspræmien, og derefter er køber forsikret mod skjulte skader og ulovlige installationer. Dansk Boligforsikring er det største danske forsikringsselskab inden for denne type forsikringer.

USA sætter sig på forsikringsmarkedet verden over

Benjamin Franklin organiserede det første Amerikanske forsikringsselskab i 1752. Herefter blev det første livsforsikringsselskab oprettet i 1759 af det presbyterianske samfund. Inden årstallet rundede 1820, var der 17 forsikringsselskaber, der forsikrede kvæg og landbrug i staten New York alene. Men som i England var der også snydeforsikringsselskaber i USA. Flere af dem var også dårligt organiseret, så når forsikringstagere benyttede deres forsikring, gik selskabet konkurs. Det skete blandt andet under den store brand i Chicago i 1871. Der var heller ikke nogen lovgivning, der kunne sætte forsikringsbranchen i system på daværende tidspunkt. Men efter borgerkrigen ændrede man praksis på området, og flere prominente skikkelser satte sig for at rydde op i systemet.

Efter 1910 – da flere forsikringsselskaber var gået under, fordi de ikke kunne leve op til nye standarder – var der flere sunde forsikringsselskaber, der var i vækst. Den årlige vækstrate mellem 1910 – 1990 var på ca. 8,4 procent, hvilket var ekstremt højt. Som med mange andre brancher i USA tog forsikringsselskaberne også deres aktiviteter udenlands og i 1987 tegnede Amerikanske forsikringsselskaber sig for 37 % af alle Premium forsikringer verden over.

Fra 1 til 230 forsikringsselskaber i Rusland

Forsikring blev nationaliseret i 1917 efter revolutionen. I Sovjet var det ét selskab, der tilbød forsikringer: Gosstrakh. Hvis man som russer skulle have russisk forsikring i udlandet, kunne man bruge samarbejdsselskabet Ingosstrakh. Ingosstrakh er stadig et aktivt selskab, og det forsikringer ejendomme i udlandet eget af russiske statsborgere. Dog ophørte monopolet på forsikring efter bevægelsen mod et friere marked i 1980’erne, og i dag er der ca. 230 privatejede forsikringsselskaber.

Japansk vækst efter 2. verdenskrig

Det er hovedsageligt private enterpriser i Japan, der sørger for forsikringer, selvom der findes statslige forsikringer af kvæg, fiskeri og biler. De private aktører arbejder forskellige lovparagraffer, der begrænser deres virke på flere områder. Den japanske lov kræver, at rater og priser er fornuftige for begge parter og ikke diskriminerer på nogen måde.

Japans hidsige vækst efter 2. verdenskrig skabte en stor branche for forsikringsselskaber i det østlige land. Imod slutningen af det 20. århundrede var Japan rangeret som det førende land inden for livsforsikring. Det stod for mere end 25 % af Premium forsikringer verden over, og var lig efter USA.

]]>
http://www.blognet.dk/forsikringens-historiske-ophav-land-til-land/feed/ 0
Top 3 frokoststeder i Frankrig – se dem her http://www.blognet.dk/top-3-frokoststeder-i-frankrig-se-dem-her/ http://www.blognet.dk/top-3-frokoststeder-i-frankrig-se-dem-her/#respond Tue, 18 Sep 2018 07:53:33 +0000 http://www.blognet.dk/?p=864 Mange danskere elsker deres frokostordninger i København – men er du i Frankrig, skal de lede andre steder efter lækre måltider. Her får du tre lækre steder, der alle serverer smagfulde frokoster.

Frokost.dk har i mange år leveret lækre frokostordninger i København – men hvad gør man, hvis man befinder sig i Frankrig, nærmere bestemt hovedstaden Paris? Se de fine forslag på 3 lækre frokostrestauranter her.

L’Abeille – fransk når det er bedst

Christophe Moret, der er en af Frankrigs meste kendte kokke, serverer lækre retter på L’Abeille. Han startede selv restauranten for nogle år siden, og den er opkaldt efter Napoleonske bee motif. Frokostmenuen har modtaget to Michelin stjerner. Det er især den moderniserede Haute-cuisine, der har løftet smagsoplevelsen til nye højder. Til frokost får du en masse grøntsager og kanin med trøfler og sennep. Man skal gerne ankomme i stil, og det betyder, man skal have pænt tøj på.

Pris: £££

Åbningstider: tirsdag – lørdag 7.30 – 22.30

Reservation: Ja

Pierre Gagnaire

En af de mest opfindsomme kokke findes på Pierre Gagnaire. Selv fortæller han, han bliver inspireret af jazz og kunst. Men hans cuisine er helt uovertruffen. Til frokost på den historiske restaurant finder man små delikate forretter, store og mættende hovedretter, mens desserterne alle er skrøbelige kunstværker. Restauranten bliver ofte forbundet med molekylær gastronomi, og chefen er da heller ikke bleg for at teste en ting eller to af. Det er absolut en af de bedste frokostrestauranter, du kan besøge i Frankrig.   Selve frokostmenuen ændrer sig fra uge til uge, og du kan støde på alt fra traditionel fransk gourmetmad til nytænke retter, der kombinerer det bedste fra alle verdener.

Pris: £££

Åbningstider: mandag – fredag 12 – 13.30 og igen 19.30 – 21.30

Reservation: Ja

Le Petit Retro

Le Petit Retro har eksisteret siden 1904 og er derfor en af de ældste nuværende frokostrestauranter i Frankrig. Restauranten er udsmykket med flotte blomsterfliser og vintage interiør. TV journalisten Grégory Poirier købte sammen med hans kone restauranten, og sammen har de bibeholdt de flotte dekorative udsmykninger. Selve frokostrestauranten serverer en luksus frokostmenu bestående af kalvelever med dijón sennep og blanquette de veau.  Derudover får gæster sæsonens udvalgte råvarer, der alle bidrager til en fantastisk oplevelse for smagsløgene.

Pris: £££

Åbningstider: mandag – lørdag 11 – 23

Reservation: Ja

 

 

 

]]>
http://www.blognet.dk/top-3-frokoststeder-i-frankrig-se-dem-her/feed/ 0
Begravelses Service: forebyggelse-måned af selvmord er kærkommen http://www.blognet.dk/begravelses-service-forebyggelse-maaned-af-selvmord-er-kaerkommen/ http://www.blognet.dk/begravelses-service-forebyggelse-maaned-af-selvmord-er-kaerkommen/#respond Mon, 17 Sep 2018 13:08:05 +0000 http://www.blognet.dk/?p=861 Hvert år sætter National Funeral Directors Association (NFDA) fokus på selvmordi september måned. Det er en kærkommen awareness kampagne, mener Begravelses Service, der gerne ser, at Danmark afholder en lignende kampagne.

Hvert år forsøger mere end 1 million mennesker at tage deres eget liv, og mere end halvdelen formår at gennemføre den tragiske handling. Tallene er stigende, og selvmord har nu overhalet mord og leversygdomme på listen over kilden til flest dødsfald. Selvmord er nu på 10. pladsen over dødsårsager.

Begravelses Service, der er en dansk begravelsesforretning, ser gerne at der i Danmark kommer mere fokus på selvmord. Helt præcis mener de, at tiltaget, som er fra USA, gerne skulle forekomme i Danmark på samme vis.

Begravelses Service har bedemænd, der har oplevet selvmord

Begravelses Service har en masse bedemænd, der støtter op om initiativet. Det er nemlig stadig tabubelagt at tale om selvmord, også selvom det er helt tæt på ens hverdag. En bedemand fra begravelses Service har flere gange oplevet, at pårørende er ekstra berørte, hvis en af deres kære har begået selvmord. Det er en hård oplevelse, også selvom det ikke kommer som en overraskelse. En bedemand har ikke som opgave at rådgive ved specifikke selvmordssager, men det hænder ofte, at det er nødvendigt. Her kommer en bedemands erfaring ind i billedet, da man ofte – som garvet bedemand –  kan hjælpe de efterladte. En bedemand kan nemlig både rådgive og udøve støtte, hvis familie og venner mangler svar på, hvorfor det er et sket. Derudover kan en bedemand ligeledes henvise folk til professionelle, som kan hjælpe familie, venner og bekendte med at komme videre efter et selvmord.

 

Har du brug for hjælp?

Har du stået i en situation, hvor en ven eller bekendt har begået selvmord? Du er ikke alene. Måske har du fået hjælp af en bedemand, når begravelsen har fundet sted, men det kan betale sig at søge rådgivning hos professionelle som f.eks. livslinjen.dk. Her kan du få hjælp til at komme videre. Du kan også finde en masse information om selvmord, hvis du gerne vil vide mere om det.

]]>
http://www.blognet.dk/begravelses-service-forebyggelse-maaned-af-selvmord-er-kaerkommen/feed/ 0
Se de vilde videoer fra EF Sprogrejser på Youtube http://www.blognet.dk/se-de-vilde-videoer-fra-ef-sprogrejser-paa-youtube/ Tue, 14 Nov 2017 12:21:31 +0000 http://www.blognet.dk/?p=801 Hvordan er livet i USA? Barcelona? Eller Japan? EF Sprogrejsers youtubeside fortæller visuelle historier om, hvordan du som rejsende med EF Sprogrejser får en fantastisk oplevelse i den amerikanske midwest, stranden på Barcelona eller storbyen Tokyo i Japan. Med EF Sprogrejser lærer du andre unge at kende på tværs af landegrænser, og du får unikke venskaber, der kan vare livet ud. Mange tidligere rejsende med EF Sprogrejser har holdt fast i deres venskaber op gennem årene og besøger hinanden så ofte, de kan. Den samme mulighed får du, hvis du springer ud på en fantastisk rejse til en af vores 22 destinationer verden over.

Der er rig mulighed for at finde inspiration til dit næste rejsemål – hvad enten det er første eller 3. gang.

]]>
Vil du undgå indbrud, kontakt låsesmed på Frederiksberg http://www.blognet.dk/vil-du-undgaa-indbrud-kontakt-laasesmed-paa-frederiksberg/ Wed, 11 Oct 2017 07:33:17 +0000 http://www.blognet.dk/?p=797 Er du en af dem, der har oplevet at få begået indbrud? I Danmark sker der et indbrud hvert 12. Minut, så sandsynligheden for, at det også har ramt dig, er ikke lille. Og har man først haft indbrud, ved man også, hvor ubehageligt det er.Ikke alene får man stjålet ting, der har høj værdi, og som måske ikke kan erstattes. Det er også meget ubehageligt, at der har været fremmede mennesker inde og rode i ens private sager. Derfor er der mange, der gerne vil gøre en ekstraordinær indsats for at sikre, at de ikke får begået indbrud i deres hjem. Og det kan en låsesmed på Frederiksberg hjælpe med.

Der er mange muligheder inden for tyverisikring

Hvis du ikke ønsker at få begået indbrud i dit hjem, er du ikke alene. Og derfor er der et utal af muligheder at vælge imellem inden for netop tyverisikring. Der findes låsesystemer til både døre og vinduer, ligesom foranstaltninger som fx en dørtelefon eller overvågning også kan være med til at skræmme ubudne gæster væk. Hvad der passer bedst til den enkelte bolig er individuelt, og derfor er det en god idé at have en låsesmed på Frederiksberg inde over. De har erfaring, og en låsesmed på Frederiksberg kan derfor vejlede dig frem til det rette valg.

Låsesmed på Frederiksberg sikrer dit hjem

Har du allerede haft indbrud, kan det være svært at få følelsen af tryghed tilbage. Her kan tyverisikring være en investering i ens eget velvære, så man kan sove godt i sin egen seng og føle sig tryg. Men tyverisikring er også målrettet dem, der endnu ikke har fået begået indbrud, men som ønsker at undgå det i fremtiden. Derfor kan du allerede i dag kontakte en låsesmed på Frederiksberg og høre mere om, hvad de kan gøre for dig.

 

 

]]>
Alle restauranter har brug for en god og pålidelig opvasker http://www.blognet.dk/alle-restauranter-har-brug-for-en-god-og-paalidelig-opvasker/ Tue, 26 Sep 2017 11:15:36 +0000 http://www.blognet.dk/?p=793 Hvis en restaurant skal køre rundt, kræver det en opvasker. Og helst en god en af slagsen. Bliver der ikke vasket op, er der ikke nogen redskaber at lave mad med, og heller ikke noget service at servere maden på. Derfor er det vigtigt, at en restaurant har en opvasker stående. Samtidig spiller det en afgørende rolle, at arbejdet udføres i høj kvalitet. Madrester på køkkenredskaber og service kan nemlig blive et stort problem, da det kan forårsage sygdomme blandt gæsterne. Og er der noget, der kan ødelægge en restaurants omdømme, så er det, hvis gæsterne bliver syge. Derfor giver det god mening for alle restauranter at investere i en god og pålidelig opvasker.

Hvis din opvasker ikke møder op…

En opvasker kan ligesom os andre blive syg eller tage på ferie. Men har man pludselig ikke nogen opvasker, kan det blive et stort problem i restauranten. Derfor kan det hurtigt blive en panik-situation, hvis den sædvanlige opvasker ikke møder op. Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Opvaskerservice.dk kan man nemlig få en vikar opvasker, også selvom man ikke er ude i så god tid, som man kunne ønske sig. Så er der ingen grund til at lukke restauranten ned, bare fordi opvaskeren af den ene eller anden grund ikke kan møde op og gøre sit arbejde.

Arbejde i høj kvalitet

Selvom du hyrer en opvasker udefra, behøver du ikke være nervøs for kvaliteten af arbejdet. Opvaskerservice.dk beskæftiger nemlig udelukkende opvaskere, der brænder for det, de gør. Samtidig sker der en løbende kvalitetskontrol af arbejdet. Derfor kan du være sikker på en lækker og ren opvask, også selvom du har at gøre med en opvasker vikar. Hvis man er restaurantejer, kan man med fordel gemme nummeret på Opvaskerservice.dk i sin telefon. Så er man forberedt på den dag, hvor den sædvanlige opvasker ikke kan møde op.

]]>
Når frokosten er god, er alting godt http://www.blognet.dk/naar-frokosten-er-god-er-alting-godt/ Tue, 22 Aug 2017 13:05:12 +0000 http://www.blognet.dk/?p=788 Som Luciano Pavarotti engang sagde: ”One of the very nicest things about life is the way we must regularly stop whatever it is we are doing and devote our attention to eating.”  Det at spise og indtage måltider er en stor del af vores liv og hverdag. Det gælder især for aftensmåltidet, der i mange familier er et samlepunkt, hvor man mødes efter en dag hver for sig. Men frokosten er mindst lige så vigtig. Hvis man er en virksomhed, der vil tilbyde godt sammenhold og lækker mad til sine medarbejdere, er en frokostordning altså en rigtig god idé. Ikke alene giver det de ansatte en ekstra gode, der vil gøre, at de er mere glade for deres arbejdsplads, men det vil også give et langt bedre sammenhold på kontoret, når alle spiser sammen hver dag. En god frokostordning i en virksomhed kan derfor anses som værende en investering i glade medarbejdere og et godt team.

Sunde medarbejdere er gode medarbejdere

Har man ikke en frokostordning i en virksomhed, tvinger man de ansatte til enten selv at medbringe noget eller at købe noget i byen. For det første er der mange, der ikke gider bruge tiden på at smøre en madpakke, for det andet er der også en del, der ikke gider spise mad, der har været pakket ned så længe. Derfor vil det bedste alternativ for mange være at gå i en butik eller på en tank, hvor mulighederne ikke altid er specielt gode. Når der ikke er en frokostordning på arbejdet, vil valget hurtigt falde på en hotdog eller en sandwich, der som bekendt sjældent er det sundeste valg. Fast food går ikke alene ud over sundheden, men også humøret. Sund og frisk mad vil have den modsatte effekt. Derfor kan det ses som en investering for en virksomhed at tilbyde sund og lækker frokost til de ansatte. Det kan man eksempelvis gøre med en frokostordning fra frokost.dk. Ved at give dem muligheden for at tage det sunde valg, får man ikke kun en medarbejderstab med færre sygedage, men de vil også være gladere og derved mere produktive, når de er på arbejde. En god frokostordning vil derfor være noget, man i sidste ende kan se på virksomhedens bundlinje.

At spise frokost sammen giver sammenhold

Mange virksomheder bruger tusinder af kroner på teambuilding-øvelser, hvor de ansatte lærer at arbejde bedre sammen og få et bedre sammenhold på kryds og tværs. Som bekendt giver det at spise sammen en god mulighed for at få snakket om ting og komme tættere på hinanden, som det er tilfældet i de fleste familier. Når man byder de ansatte på en god frokost, investerer man altså også i et bedre sammenhold, end hvis nogen går ud i byen og køber mad, og nogle andre bliver på kontoret med deres madpakke. En god frokostordning kan derved for mange virksomheder være en investering i både medarbejdernes sundhed, sammenhold og velvære.

]]>
Vil du gerne vinde i bordfodbold? http://www.blognet.dk/vil-du-gerne-vinde-i-bordfodbold/ Mon, 24 Jul 2017 09:58:13 +0000 http://www.blognet.dk/?p=783 Det er blevet fredag aften, og du er på bar med dine venner. Det er blevet tid til et slag bordfodbold. I spiller 2 mod 2, og er der noget, du gerne vil, så er det at vinde i bordfodbold. Du tager dig af målmand og forsvar, og din medspiller styrer midtbane og angreb. Nu er der kun et at gøre: at vise jeres modstandere – jeres 2 gode venner – at I er de bedste til bordfodbold.

Heldigvis har I gode forudsætninger for at vinde. Du har nemlig øvet dig i bordfodbold hjemmefra, hvor du har dit eget bord. Her har du altid anvendt udstyr fra webshoppen Dartshop.dk, hvor der – udover dartudstyr – også forhandles udstyr til bordfodbold.

Stort udvalg af bolde til bordfodbold

På Dartshop.dk er der et kæmpe udvalg af bolde til bordfodbold. På siden kan du købe bordfodboldbolde, der passer lige præcis til din stil. Der tilbydes et bredt udvalg af bordfodboldbolde, der er ITSF-godkendte. Du kan imidlertid også købe korkbolde samt bolde, der er udsmykket som rigtige fodbolde.

Køber du flere bolde, har du på Dartshop.dk desuden mulighed for at få mængderabatter.

Du vinder i bordfodbold

Spillet skrider frem, og det ser rigtig lyst ud. Din makker og dig scorer det ene mål efter det andet, og du begynder så småt at fornemme, at I vil vinde denne kamp i bordfodbold. Jeres modstandere er imidlertid heller ikke helt uefne til bordfodbold, så kampen trækker ud og ender med at være rigtig nervepirrende.

Du er dog hele tiden bevidst om, at bordfodbold er din sport, en sport du bør vinde i, hver gang du kaster dig ud i den. Og det ender da også positivt. Du og din makker slår jeres venner i bordfodbold, og så må jeres modstandere punge ud og give en fadøl.

]]>
Jeg mistede mine bilnøgler i København – Autolåsesmed Marschall hjalp http://www.blognet.dk/jeg-mistede-mine-bilnoegler-i-koebenhavn-autolaasesmed-marschall-hjalp/ Thu, 06 Jul 2017 07:25:03 +0000 http://www.blognet.dk/?p=778 Jeg vil gerne fortælle historien om, hvordan et par mistet bilnøgler i København kan føre til pludselig kærlighed mellem to mennesker. Og der er gode råd til, hvad man aldrig skal gøre, hvis man ikke kan finde sine bilnøgler i København.

Jeg besøgte noget familie her i sidste uge, men jeg endte desværre med at miste mine bilnøgler i København. Jeg var panikslagen, da jeg havde kørt hele vejen fra Sønderjylland og ikke havde andre måder at komme rundt i byen på. Men heldigvis fortalte min datter mig, at jeg skulle tage det helt roligt – hun kendte de helt rigtige låsesmede, der kunne hjælpe.

 

Jeg tror, jeg vandrede rundt på Vesterbro, da jeg mistede mine bilnøgler i København. Jeg havde faktisk lige købt en ny bil, så jeg var ekstra irriteret, da det gik på for mig, at mine bilnøgler var væk. Hvad gør man, når man kommer fra det mørke Jylland og kun har været i storbyen en håndfuld gange? Heldigvis var min datter flyttet derover for et år siden, så hun kunne hjælpe mig. Hun bor på Nørrebro med sin kæreste, som er en rigtig Københavner – fuldskæg, tatoveringer, håret bundet op i en tot som pigerne plejede at gøre det, men han er nu god nok. Mine bilnøgler lå nu et sted i de københavnske gader, uden der var nogen chance for jeg kunne få dem tilbage.

 

Mistede bilnøgler i København klarer autolåsesmed Marschall

Min datter fortalte mig hurtigt, at også hun, da hun lige var flyttet til byen, havde mistet sine bilnøgler i København. Men hun kendte autolåsesmed Marschall, som var låsesmedseksperter inden for bilnøgler og – døre. Vi ringede til dem, og inden for få minutter kørte en varevogn op på kantstenen bag min VW. Jeg blev overrasket, da jeg så, at det var min datters kæreste der stod ud af bilen. De havde åbenbart mødt hinanden for et år siden, da min datter mistede sine bilnøgler i København. Det var kærlighed ved første blik, og de har været sammen lige siden. Han grinte lidt, da han på få minutter havde løst problemet. ”det er åbenbart sådan, man møder jeres familie”, sagde han med et stort smil. Og jeg må indrømme, jeg kunne ikke lade vær med at grine selv. Jeg havde stærkt overvejet at forsøge at løse problemet selv med en skruetrækker, men som han rigtig nok sagde, ville det kun forværre problemet. Ring altid til Autolåsesmed Marschall hvis uheldet er ude.

På deres hjemmeside kan du læse mere om alle deres services.

]]>
Nogen der kender til Hudbehandling hos Clever Skincare? http://www.blognet.dk/nogen-der-kender-til-hudbehandling-hos-clever-skincare/ Fri, 30 Jun 2017 12:12:26 +0000 http://www.blognet.dk/?p=774 Jeg har læst mig frem til, at man med hudbehandling kan få reduceret sine rynker og andre alderdomstegn – Nogen der har erfaringer med det? Jeg har i en længere periode haft lyst til at gøre noget ved min ansigtshud, men jeg vidste ikke at hudbehandling også gjaldt for andet end botox osv. Jeg er for resten en kvinde på 60 år, og hvis du eller andre kender til proceduren, så hjælp venligst.

En hudbehandling kan være et god måde at føle sig ung på igen. Jeg bevæger mig meget udendørs og får derfor meget sol og vind i ansigtet. Solen kan i for store mængder være skadelig for huden, og vinden bibringer en masse skidt med sig. Især udstødningspartikler skulle være skadelige for huden. Jeg bryder mig ikke om at kigge i spejlet, og derfor tror jeg, jeg på et tidspunkt skal have en hudbehandling.

 

Fantastisk hudbehandling hos Clever Skincare

Hudbehandling hos Clever Skincare i Nordsjælland skulle være et af de bedste steder, har jeg fået fortalt. Nogen der kender det? De har flere af de førende hudplejeserier, og de sætter stor pris på kvalitet i deres arbejde. Jeg hørte en gang om en dame der fik en af deres hudbehandlinger, og hun så fantastisk ud efter, hun havde fået behandlingen. Jeg tror faktisk godt man kan sige, at da hun gik ind til hudbehandlingen var hun 61, og da hun kom ud igen var hun 35. Hun så fantastisk ud. Clever Skincare tilbyder også zoneterapi, hvilket jeg godt kunne overveje på et tidspunkt, men først og fremmest gælder det hudbehandling.

Hvis du er interesseret i at læse mere om klinikken, så kan du gå ind på Clever Skincares hjemmeside og se alt hvad de tilbyder. De er blandt de førende skønhedsklinikker i Nordsjælland, og de har kunder fra hele området.

]]>