Blognet – Artikler omhandlende livet i Danmark http://www.blognet.dk Blandede artikler om livet i Danmark Tue, 14 Nov 2017 12:21:31 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Se de vilde videoer fra EF Sprogrejser på Youtube http://www.blognet.dk/se-de-vilde-videoer-fra-ef-sprogrejser-paa-youtube/ http://www.blognet.dk/se-de-vilde-videoer-fra-ef-sprogrejser-paa-youtube/#respond Tue, 14 Nov 2017 12:21:31 +0000 http://www.blognet.dk/?p=801 Hvordan er livet i USA? Barcelona? Eller Japan? EF Sprogrejsers youtubeside fortæller visuelle historier om, hvordan du som rejsende med EF Sprogrejser får en fantastisk oplevelse i den amerikanske midwest, stranden på Barcelona eller storbyen Tokyo i Japan. Med EF Sprogrejser lærer du andre unge at kende på tværs af landegrænser, og du får unikke venskaber, der kan vare livet ud. Mange tidligere rejsende med EF Sprogrejser har holdt fast i deres venskaber op gennem årene og besøger hinanden så ofte, de kan. Den samme mulighed får du, hvis du springer ud på en fantastisk rejse til en af vores 22 destinationer verden over.

Der er rig mulighed for at finde inspiration til dit næste rejsemål – hvad enten det er første eller 3. gang.

]]>
http://www.blognet.dk/se-de-vilde-videoer-fra-ef-sprogrejser-paa-youtube/feed/ 0
Vil du undgå indbrud, kontakt låsesmed på Frederiksberg http://www.blognet.dk/vil-du-undgaa-indbrud-kontakt-laasesmed-paa-frederiksberg/ http://www.blognet.dk/vil-du-undgaa-indbrud-kontakt-laasesmed-paa-frederiksberg/#respond Wed, 11 Oct 2017 07:33:17 +0000 http://www.blognet.dk/?p=797 Er du en af dem, der har oplevet at få begået indbrud? I Danmark sker der et indbrud hvert 12. Minut, så sandsynligheden for, at det også har ramt dig, er ikke lille. Og har man først haft indbrud, ved man også, hvor ubehageligt det er.Ikke alene får man stjålet ting, der har høj værdi, og som måske ikke kan erstattes. Det er også meget ubehageligt, at der har været fremmede mennesker inde og rode i ens private sager. Derfor er der mange, der gerne vil gøre en ekstraordinær indsats for at sikre, at de ikke får begået indbrud i deres hjem. Og det kan en låsesmed på Frederiksberg hjælpe med.

Der er mange muligheder inden for tyverisikring

Hvis du ikke ønsker at få begået indbrud i dit hjem, er du ikke alene. Og derfor er der et utal af muligheder at vælge imellem inden for netop tyverisikring. Der findes låsesystemer til både døre og vinduer, ligesom foranstaltninger som fx en dørtelefon eller overvågning også kan være med til at skræmme ubudne gæster væk. Hvad der passer bedst til den enkelte bolig er individuelt, og derfor er det en god idé at have en låsesmed på Frederiksberg inde over. De har erfaring, og en låsesmed på Frederiksberg kan derfor vejlede dig frem til det rette valg.

Låsesmed på Frederiksberg sikrer dit hjem

Har du allerede haft indbrud, kan det være svært at få følelsen af tryghed tilbage. Her kan tyverisikring være en investering i ens eget velvære, så man kan sove godt i sin egen seng og føle sig tryg. Men tyverisikring er også målrettet dem, der endnu ikke har fået begået indbrud, men som ønsker at undgå det i fremtiden. Derfor kan du allerede i dag kontakte en låsesmed på Frederiksberg og høre mere om, hvad de kan gøre for dig.

 

 

]]>
http://www.blognet.dk/vil-du-undgaa-indbrud-kontakt-laasesmed-paa-frederiksberg/feed/ 0
Alle restauranter har brug for en god og pålidelig opvasker http://www.blognet.dk/alle-restauranter-har-brug-for-en-god-og-paalidelig-opvasker/ http://www.blognet.dk/alle-restauranter-har-brug-for-en-god-og-paalidelig-opvasker/#respond Tue, 26 Sep 2017 11:15:36 +0000 http://www.blognet.dk/?p=793 Hvis en restaurant skal køre rundt, kræver det en opvasker. Og helst en god en af slagsen. Bliver der ikke vasket op, er der ikke nogen redskaber at lave mad med, og heller ikke noget service at servere maden på. Derfor er det vigtigt, at en restaurant har en opvasker stående. Samtidig spiller det en afgørende rolle, at arbejdet udføres i høj kvalitet. Madrester på køkkenredskaber og service kan nemlig blive et stort problem, da det kan forårsage sygdomme blandt gæsterne. Og er der noget, der kan ødelægge en restaurants omdømme, så er det, hvis gæsterne bliver syge. Derfor giver det god mening for alle restauranter at investere i en god og pålidelig opvasker.

Hvis din opvasker ikke møder op…

En opvasker kan ligesom os andre blive syg eller tage på ferie. Men har man pludselig ikke nogen opvasker, kan det blive et stort problem i restauranten. Derfor kan det hurtigt blive en panik-situation, hvis den sædvanlige opvasker ikke møder op. Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Opvaskerservice.dk kan man nemlig få en vikar opvasker, også selvom man ikke er ude i så god tid, som man kunne ønske sig. Så er der ingen grund til at lukke restauranten ned, bare fordi opvaskeren af den ene eller anden grund ikke kan møde op og gøre sit arbejde.

Arbejde i høj kvalitet

Selvom du hyrer en opvasker udefra, behøver du ikke være nervøs for kvaliteten af arbejdet. Opvaskerservice.dk beskæftiger nemlig udelukkende opvaskere, der brænder for det, de gør. Samtidig sker der en løbende kvalitetskontrol af arbejdet. Derfor kan du være sikker på en lækker og ren opvask, også selvom du har at gøre med en opvasker vikar. Hvis man er restaurantejer, kan man med fordel gemme nummeret på Opvaskerservice.dk i sin telefon. Så er man forberedt på den dag, hvor den sædvanlige opvasker ikke kan møde op.

]]>
http://www.blognet.dk/alle-restauranter-har-brug-for-en-god-og-paalidelig-opvasker/feed/ 0
Når frokosten er god, er alting godt http://www.blognet.dk/naar-frokosten-er-god-er-alting-godt/ http://www.blognet.dk/naar-frokosten-er-god-er-alting-godt/#respond Tue, 22 Aug 2017 13:05:12 +0000 http://www.blognet.dk/?p=788 Som Luciano Pavarotti engang sagde: ”One of the very nicest things about life is the way we must regularly stop whatever it is we are doing and devote our attention to eating.”  Det at spise og indtage måltider er en stor del af vores liv og hverdag. Det gælder især for aftensmåltidet, der i mange familier er et samlepunkt, hvor man mødes efter en dag hver for sig. Men frokosten er mindst lige så vigtig. Hvis man er en virksomhed, der vil tilbyde godt sammenhold og lækker mad til sine medarbejdere, er en frokostordning altså en rigtig god idé. Ikke alene giver det de ansatte en ekstra gode, der vil gøre, at de er mere glade for deres arbejdsplads, men det vil også give et langt bedre sammenhold på kontoret, når alle spiser sammen hver dag. En god frokostordning i en virksomhed kan derfor anses som værende en investering i glade medarbejdere og et godt team.

Sunde medarbejdere er gode medarbejdere

Har man ikke en frokostordning i en virksomhed, tvinger man de ansatte til enten selv at medbringe noget eller at købe noget i byen. For det første er der mange, der ikke gider bruge tiden på at smøre en madpakke, for det andet er der også en del, der ikke gider spise mad, der har været pakket ned så længe. Derfor vil det bedste alternativ for mange være at gå i en butik eller på en tank, hvor mulighederne ikke altid er specielt gode. Når der ikke er en frokostordning på arbejdet, vil valget hurtigt falde på en hotdog eller en sandwich, der som bekendt sjældent er det sundeste valg. Fast food går ikke alene ud over sundheden, men også humøret. Sund og frisk mad vil have den modsatte effekt. Derfor kan det ses som en investering for en virksomhed at tilbyde sund og lækker frokost til de ansatte. Det kan man eksempelvis gøre med en frokostordning fra frokost.dk. Ved at give dem muligheden for at tage det sunde valg, får man ikke kun en medarbejderstab med færre sygedage, men de vil også være gladere og derved mere produktive, når de er på arbejde. En god frokostordning vil derfor være noget, man i sidste ende kan se på virksomhedens bundlinje.

At spise frokost sammen giver sammenhold

Mange virksomheder bruger tusinder af kroner på teambuilding-øvelser, hvor de ansatte lærer at arbejde bedre sammen og få et bedre sammenhold på kryds og tværs. Som bekendt giver det at spise sammen en god mulighed for at få snakket om ting og komme tættere på hinanden, som det er tilfældet i de fleste familier. Når man byder de ansatte på en god frokost, investerer man altså også i et bedre sammenhold, end hvis nogen går ud i byen og køber mad, og nogle andre bliver på kontoret med deres madpakke. En god frokostordning kan derved for mange virksomheder være en investering i både medarbejdernes sundhed, sammenhold og velvære.

]]>
http://www.blognet.dk/naar-frokosten-er-god-er-alting-godt/feed/ 0
Vil du gerne vinde i bordfodbold? http://www.blognet.dk/vil-du-gerne-vinde-i-bordfodbold/ http://www.blognet.dk/vil-du-gerne-vinde-i-bordfodbold/#respond Mon, 24 Jul 2017 09:58:13 +0000 http://www.blognet.dk/?p=783 Det er blevet fredag aften, og du er på bar med dine venner. Det er blevet tid til et slag bordfodbold. I spiller 2 mod 2, og er der noget, du gerne vil, så er det at vinde i bordfodbold. Du tager dig af målmand og forsvar, og din medspiller styrer midtbane og angreb. Nu er der kun et at gøre: at vise jeres modstandere – jeres 2 gode venner – at I er de bedste til bordfodbold.

Heldigvis har I gode forudsætninger for at vinde. Du har nemlig øvet dig i bordfodbold hjemmefra, hvor du har dit eget bord. Her har du altid anvendt udstyr fra webshoppen Dartshop.dk, hvor der – udover dartudstyr – også forhandles udstyr til bordfodbold.

Stort udvalg af bolde til bordfodbold

På Dartshop.dk er der et kæmpe udvalg af bolde til bordfodbold. På siden kan du købe bordfodboldbolde, der passer lige præcis til din stil. Der tilbydes et bredt udvalg af bordfodboldbolde, der er ITSF-godkendte. Du kan imidlertid også købe korkbolde samt bolde, der er udsmykket som rigtige fodbolde.

Køber du flere bolde, har du på Dartshop.dk desuden mulighed for at få mængderabatter.

Du vinder i bordfodbold

Spillet skrider frem, og det ser rigtig lyst ud. Din makker og dig scorer det ene mål efter det andet, og du begynder så småt at fornemme, at I vil vinde denne kamp i bordfodbold. Jeres modstandere er imidlertid heller ikke helt uefne til bordfodbold, så kampen trækker ud og ender med at være rigtig nervepirrende.

Du er dog hele tiden bevidst om, at bordfodbold er din sport, en sport du bør vinde i, hver gang du kaster dig ud i den. Og det ender da også positivt. Du og din makker slår jeres venner i bordfodbold, og så må jeres modstandere punge ud og give en fadøl.

]]>
http://www.blognet.dk/vil-du-gerne-vinde-i-bordfodbold/feed/ 0
Jeg mistede mine bilnøgler i København – Autolåsesmed Marschall hjalp http://www.blognet.dk/jeg-mistede-mine-bilnoegler-i-koebenhavn-autolaasesmed-marschall-hjalp/ http://www.blognet.dk/jeg-mistede-mine-bilnoegler-i-koebenhavn-autolaasesmed-marschall-hjalp/#respond Thu, 06 Jul 2017 07:25:03 +0000 http://www.blognet.dk/?p=778 Jeg vil gerne fortælle historien om, hvordan et par mistet bilnøgler i København kan føre til pludselig kærlighed mellem to mennesker. Og der er gode råd til, hvad man aldrig skal gøre, hvis man ikke kan finde sine bilnøgler i København.

Jeg besøgte noget familie her i sidste uge, men jeg endte desværre med at miste mine bilnøgler i København. Jeg var panikslagen, da jeg havde kørt hele vejen fra Sønderjylland og ikke havde andre måder at komme rundt i byen på. Men heldigvis fortalte min datter mig, at jeg skulle tage det helt roligt – hun kendte de helt rigtige låsesmede, der kunne hjælpe.

 

Jeg tror, jeg vandrede rundt på Vesterbro, da jeg mistede mine bilnøgler i København. Jeg havde faktisk lige købt en ny bil, så jeg var ekstra irriteret, da det gik på for mig, at mine bilnøgler var væk. Hvad gør man, når man kommer fra det mørke Jylland og kun har været i storbyen en håndfuld gange? Heldigvis var min datter flyttet derover for et år siden, så hun kunne hjælpe mig. Hun bor på Nørrebro med sin kæreste, som er en rigtig Københavner – fuldskæg, tatoveringer, håret bundet op i en tot som pigerne plejede at gøre det, men han er nu god nok. Mine bilnøgler lå nu et sted i de københavnske gader, uden der var nogen chance for jeg kunne få dem tilbage.

 

Mistede bilnøgler i København klarer autolåsesmed Marschall

Min datter fortalte mig hurtigt, at også hun, da hun lige var flyttet til byen, havde mistet sine bilnøgler i København. Men hun kendte autolåsesmed Marschall, som var låsesmedseksperter inden for bilnøgler og – døre. Vi ringede til dem, og inden for få minutter kørte en varevogn op på kantstenen bag min VW. Jeg blev overrasket, da jeg så, at det var min datters kæreste der stod ud af bilen. De havde åbenbart mødt hinanden for et år siden, da min datter mistede sine bilnøgler i København. Det var kærlighed ved første blik, og de har været sammen lige siden. Han grinte lidt, da han på få minutter havde løst problemet. ”det er åbenbart sådan, man møder jeres familie”, sagde han med et stort smil. Og jeg må indrømme, jeg kunne ikke lade vær med at grine selv. Jeg havde stærkt overvejet at forsøge at løse problemet selv med en skruetrækker, men som han rigtig nok sagde, ville det kun forværre problemet. Ring altid til Autolåsesmed Marschall hvis uheldet er ude.

På deres hjemmeside kan du læse mere om alle deres services.

]]>
http://www.blognet.dk/jeg-mistede-mine-bilnoegler-i-koebenhavn-autolaasesmed-marschall-hjalp/feed/ 0
Nogen der kender til Hudbehandling hos Clever Skincare? http://www.blognet.dk/nogen-der-kender-til-hudbehandling-hos-clever-skincare/ http://www.blognet.dk/nogen-der-kender-til-hudbehandling-hos-clever-skincare/#respond Fri, 30 Jun 2017 12:12:26 +0000 http://www.blognet.dk/?p=774 Jeg har læst mig frem til, at man med hudbehandling kan få reduceret sine rynker og andre alderdomstegn – Nogen der har erfaringer med det? Jeg har i en længere periode haft lyst til at gøre noget ved min ansigtshud, men jeg vidste ikke at hudbehandling også gjaldt for andet end botox osv. Jeg er for resten en kvinde på 60 år, og hvis du eller andre kender til proceduren, så hjælp venligst.

En hudbehandling kan være et god måde at føle sig ung på igen. Jeg bevæger mig meget udendørs og får derfor meget sol og vind i ansigtet. Solen kan i for store mængder være skadelig for huden, og vinden bibringer en masse skidt med sig. Især udstødningspartikler skulle være skadelige for huden. Jeg bryder mig ikke om at kigge i spejlet, og derfor tror jeg, jeg på et tidspunkt skal have en hudbehandling.

 

Fantastisk hudbehandling hos Clever Skincare

Hudbehandling hos Clever Skincare i Nordsjælland skulle være et af de bedste steder, har jeg fået fortalt. Nogen der kender det? De har flere af de førende hudplejeserier, og de sætter stor pris på kvalitet i deres arbejde. Jeg hørte en gang om en dame der fik en af deres hudbehandlinger, og hun så fantastisk ud efter, hun havde fået behandlingen. Jeg tror faktisk godt man kan sige, at da hun gik ind til hudbehandlingen var hun 61, og da hun kom ud igen var hun 35. Hun så fantastisk ud. Clever Skincare tilbyder også zoneterapi, hvilket jeg godt kunne overveje på et tidspunkt, men først og fremmest gælder det hudbehandling.

Hvis du er interesseret i at læse mere om klinikken, så kan du gå ind på Clever Skincares hjemmeside og se alt hvad de tilbyder. De er blandt de førende skønhedsklinikker i Nordsjælland, og de har kunder fra hele området.

]]>
http://www.blognet.dk/nogen-der-kender-til-hudbehandling-hos-clever-skincare/feed/ 0
Har du brug for en akut tandlæge i København? http://www.blognet.dk/har-du-brug-for-en-akut-tandlaege-i-koebenhavn/ http://www.blognet.dk/har-du-brug-for-en-akut-tandlaege-i-koebenhavn/#respond Wed, 24 May 2017 10:00:30 +0000 http://www.blognet.dk/?p=771 Er du kommet til skade med dine tænder? Måske har du knækket en tand, fået betændelse eller fået en voldsom tandpine?

Når man står i sådan en situation med stærke tandsmerter, vil man bare gerne have en tid hos en akut tandlæge med det samme.

Akut tandlæge med døgnvagt

Tandlægecenter Højbro Plads er en akut tandlæge i København med døgnvagt. De kan kontaktes døgnet rundt for rådgivning og tidsbestilling, hvis du har slemme tandsmerter og har brug en behandling med det samme.

Når de fleste andre tandlæger holder fri, så har Tandlægecenter Højbro Plads sin dør åben. Du kan få tid hos en akut tandlæge i København mandag til fredag kl. 8-20, lørdag, søndag og helligdage fra kl. 8-18. Skal du bare i kontakt med en tandlæge og have rådgivning i, hvordan du skal forholde dig til din akutte situation, kan du komme i kontakt med en tandlæge hos Tandlægecenter Højbro Plads hele døgnet rundt.

Alt efter hvor slem din skade er, vil deres tandlæge kunne vurdere, om du har behov for en akut tandlægebehandling, eller om du kan vente med behandling til den næste dag.

Ingen ekstra gebyr for behandling i weekenden og på helligdage

Selv i weekenden eller på helligdage er prisen den samme for en tandbehandling. Der bliver ikke tillagt nogle ekstra gebyrer eller tillæg for at få en behandling udenfor normal åbningstid hos deres akutte tandlæge i København.

Vil du gerne være fri for dine tandsmerter anbefales det klart at gå ind på Tandlægecenter Højbro Plads’ hjemmeside og ringe til en af deres dygtige og erfarne tandlæger for at få rådgivning eller bestille en akut tid til tandbehandling. Du kan være helt sikker på at få en tryg behandling hos akut tandlæge i København, hvis du vælger Tandlægecenter Højbro Plads.

]]>
http://www.blognet.dk/har-du-brug-for-en-akut-tandlaege-i-koebenhavn/feed/ 0
Stress psykolog – få den rette hjælp http://www.blognet.dk/stress-psykolog-faa-den-rette-hjaelp/ http://www.blognet.dk/stress-psykolog-faa-den-rette-hjaelp/#respond Thu, 20 Apr 2017 07:19:51 +0000 http://www.blognet.dk/?p=767 Det er desværre mere og mere udbredt, at folk bliver ramt af stress og det er derfor vigtigt, at man kender en god stress psykolog, hvis man nu selv bliver ramt. Desværre så er der mange der enten ikke vil anerkende deres lidelse eller ikke ønsker at tage imod hjælp. Det man bare skal huske på er, at jo hurtigere man påbegynder håndteringen af sygdommen, jo hurtigere vil man også komme ud af den, hvilet en stress psykolog kan hjælpe med.

Det er vigtigt at man får hjælp og det behøver ikke kun komme fra en stress psykolog. Venner og familie kan ligeledes være en stor hjælp, medmindre de selvfølelig er en af årsagerne til ens stress.

Alle oplever forskellige symptomer

Alle personer bliver ramt på forskellige måder, da nogen vil opleve psykiske symptomer, mens andre oplever fysiske eller adfærdsmæssige symptomer. Dette gør det selvfølelig også svære, at med sikkerhed kunne sige om det er stress eller om det skyldes en anden sygdom. Med en stress psykolog kan man få hjælp til at finde den eller de underliggende grunde til, at man har det skidt. Ydermere kan de hjælpe med at håndtere problemet.

Heldigvis er stress ikke en kronisk sygdom, og der er derfor mange som kommer ud af sygdommen og føler sig stærkere, da man gennem sådan et forløb kan lærer sin grænser bedre at kende.

En stress psykolog i København

Hos Grow People har de stress psykologer, som har mange års erfaring med at hjælpe personer med at finde glæden og overskuddet tilbage. Deres kontor er beliggende centralt i København og er kun en kort gåtur fra Nørreport Station. På deres hjemmeside er det muligt at foretage en stress test, som kan hjælpe en med at diagnosticere om man har stress eller ej.  Ydermere er det muligt at forebygge ens daglige stress gennem deres online stress kursus.

]]>
http://www.blognet.dk/stress-psykolog-faa-den-rette-hjaelp/feed/ 0
En sund frokost gør ikke kun en forskel for dig http://www.blognet.dk/en-sund-frokost-goer-ikke-kun-en-forskel-for-dig/ http://www.blognet.dk/en-sund-frokost-goer-ikke-kun-en-forskel-for-dig/#respond Mon, 27 Mar 2017 07:36:45 +0000 http://www.blognet.dk/?p=762 Folks spise vaner er begyndt at spille en større rolle, end den har gjort tidligere. Flere og flere er begyndt, at tælle kalorier i alt hvad de spiser, og maden som bliver serveret, skal være sundere og sundere. Morgenmadsprodukterne er ikke længere sukker og mælk på cornflakes, men i stedet er det forskellige bær og nødder som er den helt store dille i madverdenen. Den almindelige madpakke på arbejdspladser og i skoler er også skiftet ud, og i stedet er der fokus på, at man spiser det rigtige, og at man ikke fylder sin krop med usunde valg.

Vi har fokus på, at maden i vores liv og hverdage skal være sundt, og noget som er godt for os, og alligevel fylder mange mennesker sig med mad fra arbejdspladsens kantine. Mange kantiner har også fokus på, at maden skal være sundere, men det er stadig op til den enkelte person at lave en sund frokost i kantinen. Dog bliver tallerkenen ofte fyldt med kød, kartofler og sovs. Hvis der er plads på tallerkenen, kan der muligvis godt snige sig lidt grønt med på tallerkenen. Hvis man gerne vil spise sundt, og hvis man prøver at vælge mad i kantinen, så man har en sund frokost foran sig, så kan man måske ikke ændre så meget. Men nu har man mulighed for at få sund frokost til alle på kontoret, hvis stemningen ellers er til det.

Frokost.dk har lavet Firmasund. Det er en frokostordning, som laver sund frokost ved hjælp af fire firmasunde køkkener. Du kan hver dag bestille en sund frokost som buffet og undgå usund mad. Den buffet som leveres hver dag, indeholder alle de kostfibre, grøntsager, frugt og meget mere som man har brug for hver dag. Man har dermed mulighed for som virksomhed, at alle på kontoret spiser en sund frokost. Det sikrer ikke blot sundheden hos kolleger og ansatte, man sikrer også at folk får den mad de skal have, samtidig med at deres energiniveau kan forhøjes, ingen kommer til at sidde og sulte efter frokostpausen, og så har man mulighed for at styrke sig rent socialt inden for virksomheden. Alt dette er muligt med en sund frokost. Da der er fire forskellige køkkener, som tilbyder at lave og levere sund frokost til virksomheder, har man mulighed for selv at vælge hvilket køkken der skal lave ens mad. Ved hjælp af nettet eller frokost.dk app kan man holde overblik over menu hver dag, så man selv frit kan vælge hvem der skal lave og levere dagens menu.

]]>
http://www.blognet.dk/en-sund-frokost-goer-ikke-kun-en-forskel-for-dig/feed/ 0